Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 50 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Kentekenplaathouder auto

Voor autobedrijven, autoschade herstel bedrijven en andere autogarages in het algemeen is het voor de naamsbekendheid interessant om op de kentekenplaathouder auto een reclame opdruk te laten plaatsen. Kentekenplaathouder wagens fungeren zo als een soort van promotieartikel op elke verkochte auto. Ook wanneer er onderhoud wordt gepleegd aan een auto, kan men de nieuwe eigen bedrukt kentekenplaathouder auto bevestigen.

Wat te drukken op de kentekenplaathouders auto?

Kentekenplaathouders auto zijn te bedrukken met allerlei informatie. Variërend van logo’s, bedrijfsnamen, websites, e-mail adressen, telefoonnummers, plaats van vestiging enzovoorts. Vaak wordt er gekozen voor een mix van deze. Een veel voorkomende keuze is de bedrijfsnaam samen met het telefoonnummer. Twijfelt u? Dan kunt u altijd ervoor kiezen om van meerdere opties een voorbeeldje te laten maken. Vraag uw collega’s en andere personen in uw omgeving naar hun mening en kom zo tot de voor u beste keuze. De digitale voorbeeldjes zijn gratis en vrijblijvend, deze verplichten u tot niets.

Kleur van bedrukking op uw kentekenplaathouder wagens

Kentekenplaathouder wagens kunnen bedrukt worden met in principe elke PMS ofwel Pantone kleur. Meest gekozen kleuren zijn wit, zilvergrijs en kentekenplaat geel. U kunt ook kiezen voor meerdere drukkleuren. De meerkosten per extra drukkleur zijn € 0,15 per stuk, ongeacht de afname.

Bedrukking met reliëf

Een luxere vorm van bedrukking voor uw kentekenplaathouders auto is reliëf bedrukking. Hierbij worden de letters met behulp van een mal door een spuitgieter op een strip gedrukt. Deze strip met uw eigen opdruk wordt vervolgens in de houder geplaatst en voorzien van een chroomlaag. Dit kan in mat of glans, en inmiddels ook in enkele standaard kleuren zoals wit en rood. Vraag naar de mogelijkheden!