1 contactpersoon voor het gehele proces!

Nummerplaathouders bedrukken: gemakkelijk en goedkoop

U wilt nummerplaathouders bedrukken voor uw auto-, motor- of caravanbedrijf. Hiervoor zoekt u een betrouwbare partij. Iemand die met persoonlijke service en voor een goede prijs een goed eindproduct aflevert. En dit het liefst uiteraard ook nog een beetje snel :-)


Mijn naam is Leon Langedijk en ik ben de oprichter van deze website en dit bedrijf. Ik regel alles zelf persoonlijk, van aanvraag tot facturatie. Dus 1 contactpersoon die altijd overal vanaf weet.


Kentekenplaathouders bedrukken is een eenmanszaak die ik voer naast mijn VOF in promotiemateriaal PR Products. Dit bedrijf is opgericht in 2008. Promotieartikelen en bedrukkingen zijn dus al een jaar of 10 aan de orde van de dag. Om dit toch specifieke artikel wat gerichter te kunnen aanbieden is besloten hiervoor een aparte website te maken.

Persoonlijke service, goede kwaliteit kentekenplaathouders, duurzame bedrukkingen én een snelle levertijd voor een lage prijs, dat is waar ik voor sta. Ik help u graag bij het maken van het ontwerp van uw nummerplaathouder, en doe dit kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets.


Ter referentie van de kwaliteit van de kentekenplaathouders én de bedrukking stuur ik u met plezier een gratis model op. Mail me gewoon even uw adres en u ontvangt binnen 1 a 2 werkdagen een houder per post.

Voor een vrijblijvende offerte en digitale drukproef volgt u de 3 beschreven stappen op deze homepage. Ik hoop dat alles voor zich spreekt. Voor vragen kunt u altijd even mailen of bellen.