Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 50 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Kentekenplaathouder bedrukken

Een kentekenplaathouder bedrukken met reclame tekst van uw auto, motor, scooter, aanhanger of schade bedrijf is het ideale promotieartikel. U laat bijvoorbeeld uw website, bedrijfsnaam en / of telefoonnummer op de plaathouders zetten. Bij elke klant die voor onderhoud komt vervangt u de houder door 1 van uw eigen modellen. Uw klant heeft weer een nette nieuwe kentekenplaathouder en rijdt vervolgens reclame voor u! U creëert herkenbaarheid en naamsbekendheid voor nog geen eurootje per klant.

Mijn eigen kentekenplaathouder bedrukken, wat zet ik erop?

U kunt geheel zelf bepalen wat u op de houder wilt plaatsen. Binnen het opdrukgebied (dat per model houder verschillend is) is er veel mogelijk. Voor de een is alleen de bedrijfsnaam voldoende, een ander wil graag ook een domeinnaam, e-mailadres en telefoonnummer erbij. In sommige gevallen drukken we alleen een logo gecentreerd op de kentekenplaathouder.

Het is van belang om rekening te houden dat het van een redelijke afstand nog goed leesbaar moet zijn. De attentiewaarde moet liefst zo groot mogelijk zijn bij de meesten. Een enkeling wil juist een subtiele vermelding.

Laat uw huisstijl terugkomen in het ontwerp

U kunt herkenbaarheid creëren door bij de kentekenplaathouders bedrukken specifieke lettertypes te gebruiken, en eventueel (huisstijl) drukkleuren. Houdt u er wel rekening mee dat de ondergrond van uw bedrukking zwart is. Het bedrukken in donkere kleuren zal bijvoorbeeld erg slecht zichtbaar worden op zwart kentekenplaathouders, zeker van een behoorlijke afstand. U kunt in dit geval overwegen om eerst een wit kader te drukken, waarbinnen u vervolgens de (donker blauwe) opdruk plaatst. Gezien de extra drukkleur zal dit wel een kleine meerprijs met zich meebrengen.