Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar


Kentekenplaathouder reclame

Het bedrukken van kentekenplaathouders reclame op nummerplaathouders voor auto’s en motoren. Naast modellen voor standaard auto’s beschikken we ook over houders die bruikbaar zijn voor op aanhangers, caravans en jeeps ofwel 4x4 wagens. We kunnen al deze modellen leveren zonder bedrukking en met een opdruk naar eigen invulling.

Wel dient u te voldoen aan de minimale afname van (bij de meeste modellen) 100 stuks. Alleen de Jeep plaathouders zijn reeds af te nemen vanaf 50 stuks.

Kentekenplaathouders reclame met zeefdruk of reliëf bedrukking

Bent u van plan om te kiezen voor kentekenplaathouder reclame? Qua bedrukking zijn er grofweg 2 opties. Optie 1 is standaard zeefdruk. Dit is de voordeligste en meest gekozen optie. U bent erg flexibel in de kiezen mogelijkheden. De opdruk kan in elke gewenste kleur, zelfs in meerdere kleuren. Daarnaast is het al vanaf 100 stuks mogelijk uw eigen ontwerp bedrukte houders te bestellen.

Wilt u zich net iets meer onderscheiden van de grote meerderheid? Dan kunt u het beste kiezen voor reliëf druk. De minimale afname hiervoor is 200 stuks. Hierbij wordt de door u gewenste opdruk speciaal bij een spuitgieter op maat gemaakt. Met behulp van een mal wordt het door u gekozen ontwerp op een speciale strip geplaatst. Deze reliëf tekstbalk wordt vervolgens in de houder geplaatst en voorzien van een door u gekozen laag. Meest wordt hierbij gekozen voor een glanzend chroom. Maar het is ook in mat chroom mogelijk en tevens in enkele standaard kleuren als wit en rood.

Bestellen en leveren van uw houders

Kentekenplaathouders reclame op basis van zeefdruk hebben een levertijd van ongeveer anderhalve week. Kentekenplaathouder reclame met behulp van reliëf druk heeft wat meer tijd nodig. Hiervoor moet u rekening houden met 3 weken na bestelling. Betaling bij opdracht middels een factuur per e-mail in PDF en betaallink voor uw gemak.