Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Kentekenplaathouder motor

Wilt u uw eigen bedrukte kentekenplaathouder motor voor uw motorzaak? Een plaathouder met daarop de naam van uw zaak en uw telefoonnummer? Of het adres en e-mail adres of telefoonnummer zodat uw klant direct in contact kunnen komen? De kentekenplaathouder motoren is het beste promotieartikel voor uw motorzaak. Gemakkelijk te vervangen bij elke service beurt van uw klanten. Uw klanten rijden met trots reclame voor u!

Wij leveren ook vijzen bij uw kentekenplaathouder motor

Heeft u ook vijzen nodig voor het bevestigen? Geen enkel probleem. Vermeld dit in uw bestelmail van de kentekenplaathouders motor tezamen met het aantal stuks dat u graag ontvangt. Wij sturen de vijzen dan kosteloos mee met uw order.

Kwaliteit van de kentekenplaathouder motoren

Hetgeen waarin wij ons zonder meer onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieders is de kwaliteit. Zowel de kwaliteit van de houders zelf als de kwaliteit van de bedrukking zijn hoogwaardig. Onze houders zijn van de beste kwaliteit ABS. Naast erg sterk, zijn deze ook licht buigzaam en diep zwart van kleur. De duurzaamheid hiervan qua breekbaarheid en behoud van de mooie zwarte kleur is hiervan een stuk langer als de doorsnee houders in de markt.

Daarnaast is het bedrukken van kentekenplaathouders ook een vak apart. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bedrukken van nummerplaathouders in de eigen drukkerij gaan we alleen voor 100% klant tevredenheid. Onze opdruk is scherp en blijft voor een lange tijd (lees meerdere jaren) erg goed.

Heeft u toch nog enige twijfel? Wij sturen u met plezier kosteloos een sample toe van een eerder bedrukt exemplaar. Zo kunt u zelf de kwaliteit van zowel de houder als de bedrukking met uw eigen ogen beoordelen. Mail ons uw adres en we sturen er vandaag nog 1 naar u toe!