Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Nummerplaathouder met tekst

Hét promotieartikel dat bij geen één autobedrijf, scooter- of motor bedrijf mag ontbreken, is een met eigen ontwerp bedrukte nummerplaathouder met tekst. En laat dat nu onze specialiteit zijn! Vanaf 100 stuks besteld u voordelig uw top kwaliteit kentekenplaathouders. Onze houders zijn gefabriceerd uit de beste kwaliteit ABS. Hierdoor zijn ze supersterk en ook nog licht buigzaam, dus gemakkelijk bij het monteren en plaatsen van de kentekenplaat.

Gratis hulp bij uw ontwerp nummerplaathouder met tekst

Heeft u allerlei ideeën over hoe uw nummerplaathouders met tekst er uiteindelijk uit moeten komen te zien? Maar u heeft wellicht niet de grafische kennis of mogelijkheden op dit idee uit te werken. Geen paniek! Wij helpen u gratis en geheel vrijblijvend bij het opmaken van uw eigen ontwerp nummerplaathouder met tekst. Stuur ons even uw globale wensen.

Wat wilt u op uw houders gedrukt hebben?

De tekst die erop moeten komen, eventueel met voorkeurslettertype. Daarnaast de drukkleur en eventuele (merk) logo(‘s). Heeft u ook al nagedacht over de uitlijning van de tekst en de eventuele bij te plaatsen logo’s? Wilt u wellicht meerdere verschillende voorbeeldjes zien? Ook geen probleem. Vertel uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Vaak kiest men voor het centreren van de tekst, en eventuele logo’s worden aan beide zijkanten geplaatst. Heeft u zelf geen enkel idee? Dan maken we ook indien gewenst naar eigen inzicht enkele voorbeeldjes. We vernemen dan graag de informatie die u er eventueel op wilt, dan maken we met behulp daarvan enkele opzetjes waar u vervolgens op kunt schieten. Zo komen we uiteindelijk altijd wel tot een ontwerp naar wens!