Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Nummerplaathouder personaliseren

Wilt u een nummerplaathouder personaliseren voor de naamsbekendheid van uw bedrijf? Wij bedrukken plaathouders geheel naar de wensen van de klant. De bedrukking is mogelijk in elke gewenste pantone kleur. Wilt u uw huisstijl kleuren dus terug laten komen in de bedrukking? Dat is geen enkel probleem.

Nummerplaathouders personaliseren met zeefdruk

Full colour druk is helaas niet mogelijk. We bedrukken de kentekenhouders met behulp van zeefdruk. We kunnen hiermee behoorlijk gedetailleerd en scherp drukken. Verloop van donker naar licht of foto druk is niet mogelijk. Er zijn wel partijen die met doming stickers werken, hierbij kan er wel full colour gedrukt worden. Echter gezien de afstand vanaf waar gemiddelde houder wordt bekeken, is het in onze ogen niet interessant om met dusdanige gedetailleerde bedrukkingen te werken met een maximale hoogte van 1.6 cm. Details zullen uiteindelijk toch niet zichtbaar zijn van meters afstand.

Reliëf ofwel 3D druk

Uw nummerplaathouder personaliseren met 3D reliëfdruk is ook een optie. U heeft het waarschijnlijk wel eens gezien. De houders met opgelegde letters die vervolgens verchroomd zijn voor een extra opvallende en luxe uitstraling. Tegenwoordig is het ook mogelijk om voor een matte chroom laag te kiezen. Ook zijn inmiddels enkele standaard kleuren toegevoegd, zoals rood en wit. Vraag bij concrete interesse naar de mogelijkheden óf laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan kijken wij voor u wat realiseerbaar is. Let op, de levertijd van reliëf ofwel 3D houders is zo’n 3 weken na akkoord van de digitale drukproef.

Nummerplaathouder

Voor de diverse voertuigen hebben we een aparte nummerplaathouder. De nummerplaathouders kunnen we allen leveren met of zonder opdruk. De standaard auto kentekenplaathouders hebben we ook zonder tekstrand. Vaak wordt dit model (model fast click zonder tekstrand) gebruikt voor op de voorzijde van de auto. U kunt deze nummerplaathouder kopen op onze website vanaf een minimale afname van 100 stuks. We leveren alleen b2b, losse houders per stuk doen wij niet.

Nummerplaathouders voor de Belgische en Nederlandse markt

Naast de Belgische markt voor kenteken houders leveren we ook de Nederlandse markt. Naast dat we in Nederland al 3 aparte modellen hebben als standaard auto nummerplaathouders leveren we hier ook houders voor scooters. Aangezien in België deze bromfiets-/ scooterhouders onlangs vernieuwd zijn hebben we deze nog niet in ons assortiment. Wellicht wanneer hier in de nabije toekomst meer vraag naar komt dat we deze ook gaan voeren. Momenteel is dit qua volume alleen nog niet interessant. Het assortiment Nederlandse houders is nog wat uitgebreider, maar we voeren deze modellen niet allemaal via de website. Dit zou alles veel te onoverzichtelijk maken.

Nummerplaathouder kopen met opdruk

U wilt nummerplaathouders kopen met daarop een eigen gekozen tekst. Uw bedrijfsnaam, website en / of telefoonnummer. Hoe gaat u dit regelen? Dat is heel eenvoudig. Navigeer via de homepage naar het model plaathouder dat u wenst. Vul vervolgens het offerte en digitale drukproef formulier in. Dit heeft u binnen enkele minuten gedaan. U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag (vaak al binnen enkele uren of sneller) een offerte op maat én digitaal voorbeeld ter beoordeling. Na akkoord op beiden ontvangt u uw bestelling binnen 1.5 week.