Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Nummerplaathouder auto

Hieronder zullen we voor u de nummerplaathouder auto modellen eens op een rijtje zetten voor de Belgische markt. We hebben 2 modellen voor op de standaard auto’s. Model Fast Click met tekstrand (voor bedrukking) én model Fast Click zonder tekstrand. Laatst genoemde model nummerplaathouder auto wordt voornamelijk gebruikt voor de nummerplaat op de voorzijde van de auto.

Nummerplaathouders auto Jeep, 4x4 en caravan

Er is tevens een apart model dat veelal wordt gebruikt voor Jeeps en caravans. Deze is alleen verkrijgbaar met een tekstrand, maar is ook zonder bedrukking te bestellen. Voordeel van dit model is dat de minimale afname slechts 50 stuks is. Bij de meeste andere houders is dit namelijk 100 stuks.

Belgische nummerplaathouders auto reliëf ofwel 3D tekst

Daarnaast is de standaard Fast Click nummerplaathouder auto ook leverbaar met reliëf druk, ook wel 3D tekst genoemd. Deze exclusieve bedrukking geeft uw plaathouders een fraaie opvallende en luxe uitstraling. U kunt de opgelegde letters afwerken met een matte of glanzend chroom laag. Ook is het mogelijk om hierbij te kiezen voor enkele standaard kleuren als wit of rood.

2 restricties aan deze houders. De minimale afname is 200 stuks. Daarnaast is de levertijd ongeveer 3 weken ten opzichte van ongeveer 1 week voor zeefdruk plaathouders.

Bestellen van uw plaathouders

Al de bovengenoemde modellen staan uitgewerkt op onze website. Wanneer u begint vanuit de homepage zou u zich exact moeten kunnen navigeren naar het juiste model houder. Vervolgens kunt u dan doorklikken naar een bestel- of offerte formulier om zo uw interesse kenbaar te maken of uw bestelling door te geven. Komt u er onverhoopt toch niet uit? Bel of mail dan even, we helpen u graag verder op weg.