Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 50 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Nummerplaathouder motor

Ook de nummerplaathouders motor kunnen wij voor u leveren met bedrukking van uw eigen tekst of logo. Maar uiteraard kunnen wij u deze nummerplaathouder motor ook onbedrukt leveren indien gewenst. In beide gevallen is de minimale afname overigens 100 stuks. We leveren alleen volle dozen uit, een lagere afname is dan ook niet mogelijk.

Nummerplaathouder motor zonder bedrukking bestellen

De houders zonder opdruk kunt u rechtstreeks bestellen via een losse mail óf via het contactformulier. Zorg dat u duidelijk aangeeft om welke houders het gaat, én ons het gewenste afleveradres en factuuradres (mits dit afwijkt van het afleveradres) doorgeeft. Onbedrukt zal de levertijd in principe slechts enkele werkdagen zijn. Ze zijn normaal gesproken altijd op voorraad en kunnen indien vroeg in de middag of in de ochtend besteld, dezelfde dag nog worden verstuurd.

Nummerplaathouders motor met bedrukking bestellen

Wilt u nummerplaathouder motoren met bedrukking bestellen, dan is de gemakkelijkste weg via het offerte en drukproef formulier op de website. Hierbij vult u met slechts enkele eenvoudige stappen al uw wensen in. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met een digitaal voorbeeld. U kunt hier vervolgens nog eventuele wijzigingen op laten doorvoeren totdat het ontwerp geheel aan uw wensen voldoet. Wanneer het ontwerp akkoord is voor druk hebben we verder nog uw akkoord op de offerte nodig. Mail ons daarbij tevens het gewenste aflever- en factuuradres en uw houders zullen binnen 1 á 2 weken bij u geleverd worden. Dit uitgaande van de standaard zeefdruk houders. De reliëf houders hebben namelijk een wat langere levertijd. Hiervoor staat gemiddeld 3 weken.