Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Plaathouder auto

Naast dat we reeds actief waren op de Nederlandse markt zijn we ons redelijk snel ook op de Belgische markt gaan richten. De plaathouder auto voor België wijkt nauwelijks af van de Nederlandse versie. Het enige tastbare verschil zijn de schroefnokjes die in de 4 hoeken benodigd zijn in België. Bij de Nederlandse plaathouders auto zitten deze er niet in.

Plaathouders auto, jeep, caravan en motor

Voor onze Belgische klanten hebben we een divers aanbod aan nummerplaathouders. Zowel modellen die we kunnen bedrukken als modellen die onbedrukt besteld kunnen worden. Onze standaard plaathouders auto hebben we zowel in een model met tekstrand als zonder tekstrand. Het model zonder tekstrand wordt in principe voornamelijk gebruikt voor op de voorzijde van auto’s. De versie met tekstrand kunt u laten bedrukken met uw eigen tekst en eventueel logo.

De jeep / 4x4 / caravan houders hebben we alleen met tekstrand. Indien gewenst kunt u deze uiteraard wel zonder opdruk bestellen. Voordeel bij deze nummerplaathouders is dat ze al te bestellen zijn vanaf een minimale afname van 50 stuks. Dit zowel voor de plaathouders met opdruk als zonder opdruk.

De motor onderlegplaten zijn ook alleen met tekstrand verkrijgbaar. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de jeep houders, ze zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. De minimale afname is wel 100 stuks, evenals bij de standaard auto plaathouders.

Plaathouders bestellen

Om de houders naar uw keuze te bestellen navigeert u gemakkelijk via de homepage naar het model van uw keuze. Voor de bedrukte houders kunt u het offerte en drukproef formulier invullen. Voor de onbedrukte houders kunt u meteen de bestelling invoeren via een vergelijkbaar formulier. Onbedrukte houders worden binnen enkele werkdagen na bestelling afgeleverd. Bij de bedrukte houders wordt de levertijd aangegeven in de offerte. Deze is afhankelijk van uw specifieke wensen.