Nummerplaathouderbedrukken.be

Persoonlijke service, kwaliteit en de beste prijs!

Naar welke nummerplaathouders bent u op zoek?

Auto

Vanaf 100 stuks

ook zonder tekstrand verkrijgbaar

MOTOR

Vanaf 100 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

4 x 4 / JEEP

Vanaf 75 stuks

bedrukt én onbedrukt leverbaar

Plaathouder

De kwaliteit van een kenteken plaathouder wordt met name bepaald door het materiaal waarvan deze is gefabriceerd. Enkele van de gebruikte materialen zijn o.a. polystyreen, polypropyleen en ABS. Binnen alle diverse materiaalsoorten heb je ook nog hoge en lage kwaliteit. De meeste van onze plaathouders zijn gemaakt van een hoge kwaliteit ABS. Kenmerken van ABS zijn onder andere dat het naast sterk en kleurvast is, ook buigzaam is en goed geschikt is voor bedrukken.

De opdruk op een plaathouder

Los van een plaathouder van goede kwaliteit is daarnaast uiteraard de kwaliteit en de duurzaamheid van de opdruk belangrijk. Ons bedrijf werkt samen met een zeefdrukkerij die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met het bedrukken van kenteken plaathouders. Zij hebben hiervan inmiddels hun expertise gemaakt. We zullen te allen tijde zorgen voor een scherpe, kleur- en slijtvaste bedrukking, welke onder normale omstandigheden jarenlang mee zal gaan. Is uw opdruk niet naar wens? Laat het ons weten en we drukken uw order kosteloos opnieuw.

Welke opdruk kleur(en) gebruiken?

De meest gebruikte opdrukkleur zal u niet verbazen, dat is wit. Waarom is dit zo? Dit zet het beste af op de zwarte ondergrond en is neutraal. Daarnaast komen kentekenplaat - geel en zilvergrijs (pms 877) ook erg veel voor. De meeste drukkleuren kunnen in 1 keer op de plaathouder gedrukt worden. Maar soms is het bij specifieke kleuren lastig om deze op een zwart ondergrond met 1 drukgang meteen goed dekkend te krijgen. In dat geval moet er dan ooit eerst wit onder worden gedrukt. Dan moeten we hiervoor dus een extra drukgang gebruiken. Dit brengt meerkosten van € 0,15 per stuk met zich meebrengt ongeacht de afname staffel.

Heeft u vragen over de kwaliteit van de houders of de opdruk? Bel of mail gerust!